Languages

Humanity in Action BiH jednomjesečni ljetni program

Humanity in Action BiH otvara poziv za sudjelovanje studenata na jednomjesečnom ljetnom programu <http://www.humanityinaction.org/programs/14-humanity-in-action-fellowship> o ljudskim pravima u Amsterdamu, Kopenhagenu ili Sarajevu (26. svibnja - 25. lipnja 2017. godine), John Lewis Fellowship <http://www.humanityinaction.org/programs/75-the-john-lewis-fellowship> u Atlanti (SAD) i HIA Summer Fellowship u Detroitu (SAD) (5. srpnja-30. srpnja 2017.godine).

Poziv je otvoren za sve studente iz Bosne i Hercegovine kao i one koji su u posljednje 2 godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.

Interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u 7 gradova i okupljaju preko 200 studenata i mladih profesionalaca iz Europe i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa sveučilišnim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

Poziv za prijave je otvoren do 12. veljače 2017. godine putem online aplikacije <http://www.humanityinaction.org/pages/190-apply>.

Sve troškove sudjelovanja u programima snosi organizator.

Za sva dodatna pitanja i informacije studenti se mogu javiti na e-mail adresu.  bosnia@humanityinaction.org.