Pročelnica Politologije primila nagradu "Alps-Adriatic Scientific Award" u kategoriji Najbolja doktorska disertacija

Na ovogodišnjoj službenoj dodjeli nagrada "Alps-Adriatic Scientific Award" koja je održana u austrijskom Salzburgu pročelnica studija Politologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru doc. dr. sc. Ana-Mari Bošnjak sa svojom doktorskom disertacijom pod nazivom "Europeizacija lokalne samouprave u tranzicijskim zemljama" osvojila je nagradu u kategoriji Najbolja doktorska disertacija.

Dodjela nagrada "Alps-Adriatic Scientific Award" dio je godišnjeg sastanka opće skupštine Rektorske konferencije Alpe-Jadran, a ima za cilj potaknuti mlade znanstvenike regije Alpe-Jadran da se bave istraživanjima ključnim za samu regiju.

U povodu ostvarenog uspjeha upriličen je prijem u zgradi rektorata Sveučilišta u Mostaru, a pročelnicu doc. dr. sc. Bošnjak primili su prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Sanja Bijakšić i prorektor za znanost i razvoj Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak kako bi joj uputili čestitke u ime rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zorana Tomića.