Languages

Sunčani Hvar predstavlja sezonske poslove na Ekonomskom fakultetu

Sunčani Hvar će svoju ponudu sezonskih poslova, radnih mjesta i uvjete rada predstaviti u petak, 11. ožujka 2022. godine u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru s početkom u 12.00 sati.

To je vodeća hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. „Predvodnik smo kvalitete i  inovacija u hotelskoj industriji u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjedujemo deset hotela i jedan autokamp, smještenih u Hvaru, jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu. Iznimno smo ponosni da smo otvorili i prvi hotel s pet zvjezdica na otoku Hvaru, Palace Elisabeth, gdje nudimo obilje mogućnost za one koji su željni izazova i usvajanja novih znanja i vještina“, poručili su iz hotelske kompanije Sunčani Hvar.

Svim članovima osiguravaju besplatni smještaj i prehranu, konkurentne plaće i mnoge dodatne pogodnosti.

U sezoni 2022. zaposlit će 500 sezonskih kolega, na različitim radnim mjestima od recepcionara, sobarice, čistačice do konobara i kuhara. „Garantiramo minimalne plaće od 5.500 HRK neto, a za vrijeme visoke sezone čak 6.500 HRK neto. Sezonska zapošljavanja provodimo od početka svibnja, s time da nudimo i kasnije termine početka rada u lipnju i srpnju, koji su posebice prilagođeni studentima i učenicima“, objasnili su.

Više na linku.