Languages

Uz VIP pass ulaznice studenti SUM-a imaju pristup kompletnom programu ovogodišnjeg Mostar film festivala

Sveučilište u Mostaru jedan je od strateških partnera Mostar film festivala. Stoga je ove godine studentima omogućeno gledanje svih filmova po promotivnoj cijeni od 10 KM.

Kupovinom jedne VIP pass propusnice od 10 KM studentu je dostupno gledanje filmova svih kategorija, a ulaznicu također može pokloniti kome želi.  Ukoliko je grupa studenata zainteresirana za gledanje određenog filma, u tom slučaju nudimo mogućnost kupovine ulaznice po cijeni od 2 KM po studentu.

Cijena ulaznice na jedan film je 5 KM, a studenti imaju priliku dobiti propusnicu za sve filmove za 10 KM ili organizirati grupno gledanje jednog filma po cijeni od 2 KM.

Raspored filmova dostupan je na web stranici www.moff.ba, a detalji o filmovima mogu se vidjeti na linku http://moff.ba/natjecateljski-program/.

„Naglašavamo kako je i ove godine studentima besplatan ulaz na sve studentske filmove koji će se prikazati u ponedjeljak, 14. studenoga na Sveučilištu u Mostaru“, kazali su organizatori.

Studenti se mogu javiti na e-mail moff.pr@gmail.com ili moff@moff.baFestival će početi u petak, 11. studenoga u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru i trajat će do utorka, 15. studenoga.