Languages

Studenti psihologije održali tradicionalnu zabavu Psihologijadu

Održana je tradicionalna studentska zabava "Psihologijada" u organizaciji studenata druge godine diplomskog studija Psihologije.  

Studentica diplomskog studija Psihologije Magdalena Lasić je kazala kako je ovo duga tradicija Studija te da da se na ovaj način zbližavaju studenti i nastavno osoblje kroz zajedničko druženje i ugodnu atmosferu.

„Pored samog druženja gosti su sudjelovali u brojnim zabavnim aktivnostima poput raznih malih natjecanja i izvlačenja tombola. Psihologijada predstavlja način na koji omogućujemo svojim studentima opuštanje i kratak odmor od fakultetskih obaveza kako bi se kasnije svježi i puni energije mogli posvetiti novim pobjedama“, kazala je Lasić.

Psihologijada je održana u Charlie bar&snack, a posebnu su pomoć iskazali sljedeći donori: Ivana Marijanović, HKK Zrinjski, Ht Eronet, Darovni BM, Bruschetta, Ivona Marinčić mua, Fat2Fit, Duo mak, Art station, Tegla, Lekography, Jafa print, Street kebab Čitluk, Andrea&Giovanni, Golden Cube poklon bon, Moda best, Autoškola Start i Slasticarna Dora.