Languages

Mobilna aplikacija eIndeks: Omogućena prijava i odjava ispita

Studenti Sveučilišta imaju mogućnost prijave ispita putem mobilne aplikacije eIndeks. Na ovaj način omogućava se studentima upravljanje ispitnim obvezama izravno preko mobilnih uređaja. Aplikacija je dostupna na Android i iOS uređajima.

Kako Koristiti eIndeks za Prijavu/Odjavu Ispita? Studenti se prijavljuju u aplikaciju eIndeks koristeći svoj eduID. Jednostavan i siguran način prijave osigurava da su podaci zaštićeni i privatni. Na početnom ekranu aplikacije, studenti mogu vidjeti popis svojih predmeta. Ovdje možete pregledati sve dostupne opcije, uključujući detalje o predmetu, kao i povijest prijava. Uz svaki predmet nalazi se opcija za prijavu ili odjavu ispita. Jednostavnim klikom na gumb, studenti mogu upravljati svojim ispitnim rokovima, bilo da se radi o prijavi ili odjavi. Nakon odabira željenog ispita, aplikacija pruža pregled odabranih opcija te potvrdu o uspješnoj prijavi ili odjavi.

Prednosti korištenja eIndeksa su ušteda vremena jer je proces prijave i odjave ispita brz i intuitivan, čime se štedi vrijeme i olakšava organizacija studiranja, pristupačnost jer su sve informacije i opcije su dostupne 24/7, omogućavajući studentima da upravljaju svojim akademskim obavezama u bilo koje vrijeme te transparentnost obzirom da su sve prijave i odjave vidljive u aplikaciji, pružajući jasan pregled akademskih obveza.

Ova inovacija predstavlja važan korak u modernizaciji i digitalizaciji akademskih procesa na Sveučilištu u Mostaru. /sum.ba/