Languages

Studenti kroz Reelse podijelili svoja iskustva o studijima koji imaju više 140 tisuća pregleda

Studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru podijelili su svoja iskustva o studijima koji se izvode na Fakultetu kroz Reelse koji imaju više od 140 tisuća pregleda.

Što studenti kažu o studijima i Fakultetu može se pogledati na društvenim mrežama Facebook i Instagram

Upisi na preddiplomske studije Filozofskog fakulteta vršit će se od 24. lipnja do 5. srpnja, a na diplomske studije od 24. lipnja do 30. rujna 2024. godine. Detalji o načinu prijave, potrebnoj dokumentaciji, upisnim kvotama, točnim terminima održavanja razredbenih ispita, upisima i cijenama studija mogu se naći na platformi https://upisi.ff.sum.ba/.

Neke studijske skupine se studiraju isključivo jednopredmetno, neke dvopredmetno, dok se određene mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije na preddiplomskoj razini moguće je upisati 63 različite studijske skupine.

Jednopredmetni studijski programi su: Engleski jezik i književnost, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Logopedija, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Odnosi s javnošću, Politologija, Psihologija, Sigurnosne i međunarodne studije i Socijalni rad, a dvopredmetni studijski programi su: Arheologija, Engleski jezik i književnost, Filozofija, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Latinski jezik i rimska književnost, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Povijest, Povijest umjetnosti i Talijanski jezik i književnost.

Na Fakultetu se na razini godine održava više od 100 različitih događanja te djeluje i veliki broj studentskih udruga. Na razne načine Fakultet potiče izvannastavne aktivnosti koje jačaju kreativnost i otvaraju vidike studentima. Organizira se puno edukativnih, kulturnih i drugih događanja.

Upiši se i ti na Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru.