Obavijesti o predavanjima u ljetnom semestru za studente II.g. preddiplomskog studija

Predavanja iz kolegija Obiteljsko pravo s osnovama građansko-procesnog prava održavat će se online ponedjeljkom od 13,15 do 14,45 sati. Ostale informacije bit će dostupne na e-kolegiju ili u kontaktu s prof. dr. Željkom Galićem.
 
Predavanja iz kolegija Socijalni rad s djecom i mladima održavat će se online ponedjeljkom od 16,45 do 19,15 sati. Ostale informacije bit će dostupne na e-kolegiju ili u kontaktru sa asistenticom Antonijom Novak na e-mail:antonija.novak@ff.sum.ba
 
Predavanja iz kolegija Marginalne skupine u društvu održavat će se online utorkom od 9 do 10,30 sati. Za pristupni kod i ostale informacije potrebno je javiti se prof. dr. Ireni Musi na e-mail.
 
Predavanja iz izbornog kolegija Socijalna zaštita djece održavat će online se srijedom od 8 do 9,30  sati.
 
Predavanja iz kolegija Socijalni rad s pojedincem održavat će se online srijedom od 15,45 do 19 sati. Ostale informacije bit će dostupne na e-kolegiju ili u kontaktu sa asist. Ivanom Bandićem na e-mail: ivan.bandic1@ff.sum.ba.
 
Predavanja iz kolegija Socijalna psihologija održavat će se online četvrtkom od 17,30 do 19 sati. Ostale inforamcije bit će dostupne na e-kolegiju ili u kontaktu s asist. Marijom Bešlić na e-mail: marija.beslic1@ff.sum.ba.
 
 
Predavanja iz kolegija Socijalni rad s obitelji održavat će se online svaki drugi petak od 15 do 17,15 sati. Ostale informacije bit će dostupne na e-kolegiju.