Ljetni tečaj njemačkog jezika

Diplomatska akademija u Beču će i ove godine organizirati ljetni tečaj njemačkog jezika i austrijske kulture i civilizacije. Tečaj će se održati u razdoblju od 4. do 29. kolovoza 2014. godine na Diplomatskoj akademiji u Beču.
U okviru ljetnog tečaja se nudi nastava njemačkog jezika za polaznike svih razina znanja. Kako početnici tako i oni koji raspolažu prosječnim znanjem jezika te osobe koje svoje jako dobro znanje njemačkog jezika žele dodatno usavršiti ovdje mogu pronaći tečaj primjeren njihovom znanju. Pored toga studenti će na osnovu dijela programa ljetnog tečaja koji je usmjeren ka kulturi i civilizaciji moći steći znanje o politici, povijesti, privredi i kulturi Austrije.
Sve razine će u prijepodnevnim satima nastave imati četiri sata jezične nastave. Ovisno o odabranoj razini u poslijepodnevnim satima će se održavati izlaganja/predavanja, istraživanje vezano za unaprijed određenu temu, kreativne jezične vježbe, ekskurzije i slobodne aktivnosti. Dodatno postoji i mogućnost za polaganje ispita za stjecanje Austrijske jezične diplome (ÖSD). Rok za prijavu polaznika tečaja je 1. srpnja 2014. godine.

Više informacija o ljetnom tečaju njemačkog jezika i austrijske kulture i civilizacije možete pronaći na web stranici Diplomatske akademije u Beču (https://www.da-vienna.ac.at/de/programme/sommerkurs