PRODUŽEN! Natječaj za mobilnost studenata - Sveučilište u Granadi za zimski semestar 2019/2020

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Granadi, Španjolska za studentsku mobilnost u trajanju od pet mjeseci  za zimski semestar akademske godine 2019./2020.

Prema potpisanom ugovoru studenti sva tri studijska ciklusa se mogu prijaviti za mobilnost.

Rok za podnošenje prijava je uključujući 22. svibnja 2019.

Zainteresirani studenti trebaju poslati sljedeću dokumentaciju na email adresu rektorat-ms@sum.ba:

  1. Prijavni obrazac (ovdje)
  2. CV (ovdje);
  3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
  4. Potvrdu o znanju engleskog i/ili španjolskog jezika B2;
  5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
  6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici  (ovdje);

Preporuka studentima:

  • pogledati na stranici Sveučilišta u Granadi mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. Više informacija o ponuđenim kolegijima na engleskom jeziku može se pronaći na sljedećem linku http://internacional.ugr.es/pages/perfiles/estudiantes/incoming-erasmus-dimension-internacional?lang=en.
  • priložiti potvrdu (ukoliko je primjenjivo) ili navesti razinu znanja španjolskog jezika, jer ukoliko studenti pronađu odgovarajuće kolegije koji se predaju na španjolskom i ukoliko student ne može priložiti službeni certifikat kao dokaz o znanju španjolskog jezika treba polagati test španjolskog jezika prije odlaska na mobilnost. Testiranje se vrši online putem (početkom mjeseca lipnja) i student sam plaća troškove testiranja. 

Nakon što studenti budu nominirani potrebno je da se registriraju na platformu Sveučilišta u Granadi, a o čemu će biti obavješteni nakon provedenog postupka odabira prijavljenih kandidata.