Svečano počela nova akademska godina na Filozofskome fakultetu

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru brucošima se obratio dekan prof. dr. sc. Ivica Musić koji je uz dobrodošlicu naglasio da ih Fakultet dočekuje otvorena srca.

Dekan Musić istaknuo je kako Filozofski fakultet nudi široku lepezu kvalitetnih studijskih programa koji se neprestano osuvremenjuju, prate aktualne europske trendove te primjenjuju najnaprednije nastavne metode.

„Način rada našeg fakulteta jamči stjecanje znanja i vještina koje su konkurentne i prilagodljive tržištu rada. Studentima želimo ponuditi suvremeno cjelovito obrazovanje čiji će krajnji rezultat biti kompetentan stručnjak, ali i intelektualac koji je sposoban svoje stručno znanje staviti u širi kontekst“, poručio je dekan Musić.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru izdao je priručnik Studentski vademecum koji će brucošima olakšati početne korake visokoga obrazovanja. U njemu studenti mogu pronaći informacije koje će im biti potrebne pri studiranju, ali i upute kako pronaći informacije za određena pitanja.