Josip Palameta: Logopediju povezujem s glazbom, jer učimo o glasu i sluhu

„Logopedija i glazba su povezane s obzirom da imamo dosta kolegija na kojima učimo o glasu i sluhu“, kazao je Josip Palameta, student logopedije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i natjecatelj showa „The Voice Hrvatska“

Svojom izvedbom u ovom natjecanju ostavio je bez teksta sve prisutne u studiju, a da stvar bude još bolja, svi iz stručnog žirija u sastavu Ivan Dečak, Vanna, Massimo Savić i Davor Gobac su okrenuli svoju fotelju, što znači da su ga svi poželjeli imati u svom timu.

Dugo godina prati razna glazbena natjecanja, pa se tako i odlučio okušati u “The Voiceu”, a paralelno s redovnom osnovnom i srednjom školom završio je i glazbenu.

Istaknuo je kako sretan što je upisao logopediju. „Stručan kadar, organizirana predavanja, praksa, vježbe, sve je to pridonijelo ukupnoj slici zbog koje sam jako zadovoljan“.

Palameta je naglasio kako Filozofski fakultet ima ljubazno osoblje, kadar, profesore te da sve funkcionira na visokoj razini.

„Moj savjet i topla preporuka je da upišete jedan od studija na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, jer nudi široku paletu studija i vjerujem da možete naći nešto za sebe“, poručuje Palameta. 

Video se može pogledati na linku