Najava predavanja o radu Hrabroga telefona

Studij psihologije u suradnji s Hrabrim telefonom, a u organizaciji Filozofskoga fakulteta, Sveučilišta u Mostaru i Studentskoga savjetovališta, organizira predavanje Primjer dobre psihološke prakse: Hrabri telefon: Kako mali dobivaju veliku pažnju. Predavanje će se održati 4. lipnja u 16 h preko platforme Google Meet.

Preko dva desetljeća Hrabri telefon, kao jedna od najprepoznatljivijih organizacija u regiji, pruža pomoć i podršku djeci, mladima i roditeljima.

Članice Koordinacijskoga tima savjetodavnih linija Hrabroga telefona i Dječje kuće Borovje Stela Krotin, mag. psych. i Lucija Dominiković, bacc. psych. te volonterka Vida Vasilj, mag. psych. govorit će o radu Hrabroga telefona i njegovih sastavnica, projektima, volonterima, edukacijama i suradnji s drugim institucijama. Dio predavanja bit će posvećen savjetodavnomu radu i radu u kriznim situacijama te načinima pružanja direktne pomoći i podrške zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima.

Predavanje je namijenjeno studentima pomagačkih struka (psihologije, socijalnoga rada, pedagogije, logopedije, edukacijske rehabilitacije, predškolskoga odgoja, razredne nastave i dr.), stručnjacima čiji se interesi nalaze u navedenome području kao i svima onima koji su zainteresirani za brigu o mentalnome zdravlju te zaštitu djece i mladih.

Poveznica za predavanje bit će objavljena na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) Sveučilišta u Mostaru, Filozofskoga fakulteta, Studentskoga savjetovališta i Udruge Mentalist.