Poveznica za online predavanje o dijagnostici i terapiji mucanja

Studij logopedije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruga studenata logopedije “SaLPSA“ organiziraju online predavanje na temu Dijagnostika i terapija mucanja: Što mladi kliničar treba znati, a može se reći u 45 minuta. Predavanje će se održati 29. listopada 2020. u 10:15 preko platforme Google Meet.

Predavanje će voditi dr. sc. Suzana Jelčić Jakšić s Klinike za dječje bolesti Zagreb, docentica na Sveučilištu u Mostaru koja se znanstvenim radom, kliničkom praksom i edukacijom u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji specijalizirala za poremećaje fluentnosti govora – osobito za mucanje. Članica je svih profesionalnih udruga u Republici Hrvatskoj kao i udruga ASHA – American Speech-Language-Hearing Association i IFL – International Fluency Association.

Poveznica za predavanje Dijagnostika i terapija mucanja: Što mladi kliničar treba znati, a može se reći u 45 minuta? je https://meet.google.com/eaa-baci-hrt, a da biste se pak pridružili telefonom, birajte (US) +1 712-314-5585 i unesite ovaj PIN: 502 275 105#