Najava Dana otvorenih vrata Studija psihologije

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru u tijeku je Tjedan psihologije 2021. u organizaciji Studija psihologije i Udruge studenata psihologije Mentalist. U sklopu Tjedna bit će održan online Dan otvorenih vrata 28. svibnja (petak) u 14.00 sati.

Dan otvorenih vrata namijenjen je maturantima i učenicima srednjih škola koji su zainteresirani za Studij psihologije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

„Zadnji dan Tjedna psihologije, nazvan je Friday Funday, rezerviran je za zabavu, ali i za prenošenje važnih informacija. Aktivnost smo nazvali Psiholozi za buduće psihologe: Dan otvorenih vrata, a zainteresirani učenici će moći čuti informacije o studiju, upisima, kolegijima, profesorima, izvannastavnim aktivnostima, udrugama i prilikama za volontriranje. Studenti će iznijeti svoja iskustva studiranja, a učenici će imati priliku postavljati pitanja koja ih zanimaju. Tjedan psihologije prolazi u zanimljivim predavanjima i radionicama; predavači su motivirani prenijeti spoznaje, a slušatelji su motivirani naučiti nove stvari i otvarati korisne rasprave“, priopćili su organizatori.

Poveznica za priključivanje aktivnostima bit će postavljena u opisu profila na instagram stranicama Studija psihologije (psihologija.ff.sum.ba) i Udruge mentalist (udruga.mentalist) te na web stranici Studija psihologije (ff.sum.ba/hr/obavijesti-novosti/psihologija).