Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskoga fakulteta

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2020./2021. godini i Pohvalnice za izvannastavne aktivnosti i promicanje ugleda Fakulteta. Dodijeljeno je deset Dekanovih nagrada i sedam Pohvalnica.

Dekan Filozofskoga fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Ivica Musić rekao je kako je ova dodjela prilika da se javno istakne i pohvali rad najboljih studenata. „Uspjeh ovakve vrste nije ni posljedica slučajnosti, ni usputnosti, ni spontanosti, već velika odricanja, strpljivosti, upornosti, jednostavno rečeno – predana rada. A raditi znači učiti i stvarati“, kazao je dekan Musić.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Daria Grbeša, Emina Saračević, Lucijana Bošnjak, Vedran Raič, Domagoj Zelenika, Matea Vidović, Mateo Marinović, Luka-Stanislav Kordić, Antonia Juka i Gordana Banović.

Pohvalnice za izvannastavne aktivnosti i promicanje ugleda Fakulteta dobili su: Valerija Bago, Matias Zečević, Emili Ibrulj, Marijana Primorac, Petar Babić, Gordan Jelić i Ivana Vasilj.

Pohvalnice za promicanje ugleda Fakulteta dobili su i studenti koji su završili prvi ciklus Zajedničkoga diplomskog studija politologije koji izvode Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Fakultet političkih znanosti i međunarodnih odnosa Sveučilišta “Matej Bel” iz Banske Bystrice.