Studenti odnosa s javnošću i OSCE zajedno na Sveučilištu u Mostaru

OSCE dolazi u ponedjeljak, 28. ožujka u 11.00 sati u amfiteatar Sokrat Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostara (FF SUM) kako bi upoznali studente Studija odnosa s javnošću o misiji OSCE-a te kako bi održali predavanje i radionice o poslu kojim se oni bave, a koji zalazi u sferu komunikacija, medija i odnosa s javnošću.

Ovo nije prvi put da predstavnici OSCE-a dolaze u Mostar kako bi se povezali sa studentima te održali kvalitetne radionice koje će sigurno pomoći studentima u daljnjem razvoju. Prethodnih godina studenti su se u velikom broju odazvali na radionice OSCE-a, a Studij odnosa s javnošću poručuje kako se i ove godine nadaju velikom broju studenata na radionici.

Sama incijativa da se održi radionica dolazi od PRUMO udruge koja predstavlja udruženje studenata odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

„Ovo nije prvi put da OSCE i PRUMO udruga surađuju i iniciraju održavanje aktivnosti ovoga karaktera. Predstavnici OSCE-a mogu puno toga podučiti naše studente o radu unutar neprofitnih organizacija te pokazati kako to sve izgleda u praksi. Sigurni smo da ovo neće biti zadnji put da studenti odnosa s javnošću slušaju predavanja predstavnika OSCE-a“, izjavila je Arnela Sudar, predsjednica PRUMO udruge.

Na predavanju i radionici mogu sudjelovati svi studenti Studija odnosa s javnošću FF SUM-a.