Filozofski fakultet i Sveučilište u Mostaru predstavljeni na Silesian University of Technology, Gliwice, Poland

Filozofski fakultet i Sveučilište u Mostaru predstavljeni na Silesian University of Technology, Gliwice, Poland.

International Staff Training Week održao se od 4. do 8. srpnja na Šleskom tehnološkom sveučilištu u Gliwicama u Poljskoj. S Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sudjelovali su prof. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu i Zoran Pervan, v. asist., ECTS koordinator.

Petodnevni program bio je ispunjen jutarnjim terminima grupiranim po temama i poslijepodnevnim obilascima odsjeka i laboratorija SUT-a (Centre of New Technologies, Scientific and Didactic Laboratory of Nanotechnology and Material Technologies – Gliwice, European HealthTech Innovation Center Laboratories).

Kao i prethodne godine (glavna tema ISTW-a 2021. bila je: "Međunarodno učenje - inovativne obrazovne prakse."), i ove su godine predavanja, prezentacije i radionice SUT ISTW 2022. izazvale veliki interes te okupile preko 50 predstavnika sa sveučilišta iz Europe i svijeta, iz Brazila, Mexica, Hondurasa, Gane, Mozambika, Kostarike, Španjolske, Albanije, Gruzije, Jordana, Ukrajine, Azerbajdžana i drugih. 

Događaj je omogućio izravne kontakte sa stranim gostima i partnerima te je bio jedinstvena prilika za razmjenu iskustava, razgovor, planiranje zajedničkih aktivnosti i budućih projekata.

International Staff Training Week je završio svečanom ceremonijom dodjele certifikata sudionicima.