Najava konferencije PR, Media & Sport Days Mostariensis

Sedma Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PR, Media & Sport Days Mostariensis s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija održat će se 9., 10. i 11. studenoga s izravnim TV prijenosom Televizije Sveučilišta u Mostaru. Osim domaćih organizatora Konferencije, Studija odnosa s javnošću i Studija novinarstva Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, ovogodišnji međunarodni suorganizatori su Fakultet za audiovizualne medije i kreativne tehnologije Sveučilišta primijenjenih znanosti Inland Norveška, Sveučilište Sjever iz Republike Hrvatske i Fakultet organizacionih nauka Univerzitet Beograd.

Pozdravne govore na otvaranju Konferencije imat će prof. dr. sc. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. sc. Marin Milković, rektor Sveučilišta Sjever, prof. dr. sc. Stine Grønvold, prorektorica za znanost, Inland Sveučilište primijenjenih znanosti, prof. dr. sc. Milan Martić, dekan Fakulteta organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu te dr. sc. Marijan Primorac, doc., predsjednik Organizacijskoga odbora PR, Media & Sport Days Mostariensis konferencije. Nakon pozdravnih govora uvodno predavanje imat će dr. sc. Đorđe Obradović, doc., sa Sveučilišta u Dubrovniku s temom Utjecaj konvergencije medija na način života i razvitak ljudskog društva.

Program Konferencije je podijeljen na više od četrdeset izlaganja u četiri sekcije: Odnosi s javnošću, Mediji, Sport i Studentska sekcija na temu Sport, Media and PR Convergence, dok će na kraju trećega radnog dana Konferencije gledatelji moći pratiti i prvu emisiju PR Days Vodcasta u kojoj će gostovati Mario Aunedi Medek, predsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Osim četiri sekcije, tu su i tri panela, PR panel s nazivom Konvergencija medija i odnosi s javnošću – tehnologija, sadržaj, komunikacija, medijski panel Konvergencija medija u praksi te sportski panel Kome pripada nogomet? na kojima će sudjelovati  stručnjaci iz navedenih područja.

Sedmo izdanje Međunarodne znanstveno-stručne konferencije PR, Media & Sport Days Mostariensis od 9. do 11. studenoga svi zainteresirani moći će pratiti uživo putem poveznice koja će se nalaziti na službenoj mrežnoj stranici prdays.sum.ba