Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskoga fakulteta

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2021./2022. godini, Pohvalnice za dugogodišnji rad i osobit doprinos Filozofskom fakultetu te Pohvalnica za nastavno-stručni rad i osobit doprinos promociji Filozofskog fakulteta.

Dodijeljeno je deset Dekanovih nagrada i četiri Pohvalnice. Uprava Filozofskoga fakulteta SUM-a je čestitala svim dobitnicima te su im uz nagradu uručene i knjige.  Poručili su kako je ovo prilika da se javno istakne i pohvali rad najboljih studenata.

U ime svih dobitnika zahvalila se Marija Sučić, magistrica odnosa s javnošću te je kazala kako ova nagrada predstavlja važnu potvrdu o vremenu koje je iza njih, ali i onom vremenu koje ih tek čeka. „Iza ove nagrade stoje stotine pročitanih stranica literature, nebrojeni sati učenja, tko zna koliko usmenih i pisanih ispita, litre ispijenih kava i zajedničkih učenja s kolegama dugo u noć. Želim svima da s jednakom mjerom ustrajnosti nastavite svoj akademski put, a kolegicama i kolegama koji, poput mene, već imaju diplomu u rukama, želim karijeru popločanu samo uspjesima.“

Dobitnici Dekanove nagrade su: Marija Sučić, Luka Rogalo, Izabela Šimić, Ivana  Drežnjak, Ivana Crnjac, Ana Skoko, Josipa Brekalo, Gabriela Merdžan, Magdalena Meter i Sara Baturina.

Pohvalnice za dugogodišnji rad i osobit doprinos Filozofskom fakultetu dobili su: Darijo Vidačak, Stoja Jurić i Iva Tole, Pohvalnicu za nastavno-stručni rad i osobit doprinos promociji Filozofskog fakulteta dobila je Haowen Xu.

Više fotografija može se pogledati na Facebook stranici Filozofskog fakulteta.