Knjižnici Filozofskog fakulteta uručena donacija više primjeraka prvog Enciklopedijskog rječnika odnosa s javnošću

Vrijednu donaciju više primjeraka prvog Enciklopedijskog rječnika odnosa s javnošću  (Enciclopedic Public Relations Dictionary) autora prof. dr. Zorana Tomića, knjižnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru uručio je pročelnik Studija odnosa s javnošću dr. sc. Marijan Primorac.

Primorac je istaknuo kako se radi o  prvom sveobuhvatnom enciklopedijskom rječniku s područja odnosa s javnošću u svijetu. Zahvalio je prof. Tomiću na donaciji ovog  znanstvenog djela koji svim interesnim javnostima donosi više od 3.000 pojmova i sintetizira svu interdisciplinarnost profesije odnosa s javnošću.

„Obogaćivanjem knjižničnog fonda, omogućavamo studentima odnosa s javnošću, novinarstva, ali i svim studentima s informacijskih i komunikacijskih studija da učinkovitije provode svoje akademske obveze i realiziraju osobne komunikacijske ciljeve. U tom kontekstu,  navedeno djelo prof. dr. sc. Zorana Tomića zasigurno je jedno od ključnih izvora za studente, koje će imati  utjecaj na razvijanje njihovih vještina i kompetencija kada je akademski pristup proučavanja odnosa s javnošću u pitanju“, izjavio je Primorac.