Najava prve stručne radionice i konferencije o radu s djecom s teškoćama u razvoju na SUM-u

Sveučilište u Mostaru i Fondacija don Carlo Gnocchi organiziraju prvu stručnu radionicu i konferenciju o radu s djecom s teškoćama u razvoju „The care of children with disability: an interdisciplinary approach in rehabilitation. The experience of Don Carlo Gnocchi Foundation“ koja će se održati od 29. do 31. ožujka 2023. Svečano otvaranje bit će održano 29. ožujka u amfiteatru Sokrat na Filozofskom fakultetu SUM-a u 9.00 sati.

Izjave za medije bit će organizirane 29. ožujka u 10.00 sati.

Prva dva dana namijenjena su studentima Logopedije, Psihologije i Socijalnog rada s Filozofskog fakulteta, studentima Edukacijske rehabilitacije i Pedagogije s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, studentima Fakulteta zdravstvenih studija smjer fizioterapeuti te studentima Medicinskog fakulteta.

Konferencija „The care of children with disability: an interdisciplinary approach in rehabilitation. The experience of Don Carlo Gnocchi Foundation“ održat će se 31. ožujka, a namijenjena je stručnjacima koji rade s djecom s teškoćama u razvoju te sudjelovanjem na ovoj konferenciji imaju priliku razmijeniti iskustva sa stručnjacima koji rade za Fondaciju don Carlo Gnocchi. Svi polaznici ove konferencije primit će certifikat o sudjelovanju koju potpisuju organizatori.