Najava radionice za studente SUM-a

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru bit će održana radionica na temu „Kako možemo biti slobodni živjeti načinom na koji želimo, a i dalje se dobro slagati s ljudima koji su nam u životu značajni?“ u petak 2. lipnja 2023. godine u 13.00 sati u učionici 27.

Godine 1998. psihijatar i psihoterapeut, William Glasser je prvi put objavio knjigu pod nazivom „Teorija izbora“ koja je postala izazov staroj tradiciji temeljenoj na načelu „Ja znam što je za tebe dobro.“ te nastoji odgovoriti na pitanje na koje smo cijeli život pokušavali odgovoriti: „Kako možemo biti slobodni živjeti načinom na koji želimo, a i dalje se dobro slagati s ljudima koji su nam u životu značajni?“.

Odgovor na ovo i brojna druga pitanja na zanimljiv i interaktivan način mogu se dobiti na edukativnoj radionici koju će održati student Psihologije i volonter Savjetovališta za studente SUM-a Marko Vidović. Radionica će se provesti pod mentorstvom prof. dr. sc. Kristine Sesar.

Zainteresirani studenti  mogu se prijaviti za sudjelovanje u radionici putem sljedećeg linka https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y_HTDyaYl_tHjBiMv8HsSJ7voQk55Wr8...

Za sve ostale detalje možete se javiti na e-mail: marko.vidovic@ff.sum.ba