Postupak priznavanja obrazovnih isprava i razdoblja studija stečenih na drugim visokoškolskim ustanovama u svrhu nastavka obrazovanja

Senat Sveučilišta u Mostaru usvojio je Pravilnik o priznavanju obrazovnih isprava i razdoblja studija stečenih na drugim visokoškolskim ustanovama (detaljnije).

 

Zahtjev za priznavanje obrazovne isprave stečene na drugoj visokoškolskoj ustanovi u svrhu nastavka obrazovanja može se dostaviti elektroničkim putem na adresu tajnistvo@ff.sum.ba uz obvezno naknadno dostavljanje originalne dokumentacije u Pravnu službu prije preuzimanja Rješenja o potpunom/uvjetnom/djelomičnom/alternativnom priznavanju obrazovne isprave ili putem pošte preporučeno na adresu: Sveučilište u Mostaru, Filozofski fakultet, Matice hrvatske b. b., 88 000 Mostar, BiH, s naznakom za Pravnu službu.

Obrazac Zahtjeva za priznavanje obrazovne isprave stečene na drugoj visokoškolskoj ustanovi u svrhu nastavka obrazovanja preuzeti Izjave o o suglasnosti podnositelja zahtjeva za provjeru informacija o stečenom obrazovanju može se preuzeti ovdje.

Više informacija na tel. 036 355 403.

 

Zahtjev za priznavanje razdoblja studija stečenog na drugoj visokoškolskoj ustanovi u svrhu nastavka obrazovanja može se dostaviti elektroničkim putem na adresu studentska.referada@ff.sum.ba uz obvezno naknadno dostavljanje originalne dokumentacije u Studentsku službu prije preuzimanja Rješenja o potpunom/uvjetnom/ djelomičnom/alternativnom priznavanju razdoblja studija ili putem pošte preporučeno na adresu: Sveučilište u Mostaru, Filozofski fakultet, Matice hrvatske b. b., 88 000 Mostar, BiH, s naznakom za Studentsku službu.

Obrazac Zahtjeva za priznavanje razdoblja studija stečenog na drugoj visokoškolskoj ustanovi u svrhu nastavka obrazovanja preuzeti i Izjave o o suglasnosti podnositelja zahtjeva za provjeru informacija o stečenom obrazovanju može se preuzeti ovdje.

Više informacija na tel. 036 355 404 i 036 355 504.