Studenti Politologije imali su službeni prijem kod gradonačelnika Grada Mostara Marija Kordića

Studenti prve godine diplomskoga studija Politologije, predvođeni pročelnicom Studija doc. dr. sc. Ana-Mari Bošnjak imali su službeni prijem kod gradonačelnika Grada Mostara dr. sc. Marija Kordića.

U Uredu gradonačelnika u Gradskoj vijećnici, na prijemu koji je organiziran u sklopu kolegija Lokalna samouprava, gradonačelnik Kordić je studente upoznao s radom i poslovima iz vlastitog djelokruga, kao i s radom gradske uprave, gradskih poduzeća i gradskih službi.

U opuštenoj atmosferi, gradonačelnik je rado odgovarao na brojna pitanja studenata i podsjetio na značaj uspostavljenog partnerskog odnosa između Grada Mostara i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostara.

Podsjećamo, na temelju uspostavljenog partnerskog odnosa između dviju institucija potpisan je ugovor o obavljanju studentske prakse za studente završne godine našega Studija.

„Gradonačelniku Kordiću zahvaljujemo na upriličenom prijemu i razgovoru s našim studentima kojim je ponovno prepoznao važnost upotpunjavanja teoretskog znanja praktičnim i na taj način obogatio znanja naših studenata“, poručili su sa studija Politologije.