Svečano počela nova akademska godina na Filozofskom fakultetu

Svečano je počela nova akademska 2024./2025. godina online pozdravnim govorom rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zorana Tomića, a nakon toga se na Filozofskom fakultetu SUM-a studentima obratio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Dražen Barbarić.

Dekan prof. dr. sc. Dražen Barbarić je rekao kako je fakultetsko obrazovanje zahtjevan i trnovit put koji iziskuje puno vremena, truda i energije te da studentima na tom putu kao ravnopravan partner stoje profesori, asistenti, nastavnici i administrativno osoblje.

„Nalazite se na jednoj od nekolicine životnih prekretnica, koju ne treba shvatiti dramatično, ali koja će vas oblikovati kao ljude i buduće stručnjake u zvanjima za koja ste se odlučili školovati. Pozivam vas da se upustimo u zajedničku avanturu fakultetskog obrazovanja uz napomenu da se na nas uvijek možete osloniti“, poručio je dekan Barbarić

Nakon obraćanja dekana prof. dr. sc. Dražena Barbarića studenti su imali susrete s pročelnicima i tajnicima studija.

Nastava za studente svih godina studija, prema rasporedu objavljenom na mrežnoj stranici Fakulteta počinje u srijedu, 2. listopada 2024. godine.