Otvoren poziv za sudjelovanje na konferenciji PR Media & Sports Days University of Mostar

Otvoren je poziv za sudjelovanje na Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji PR, Media & Sports Days University of Mostar koja će se održati od 6. do 8. studenoga 2024.

Organizatori konferencije iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija su studij Odnosa s javnošću i studij Novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Tema ovogodišnje konferencije je "Psychology of communication and ethics in public relations and media/Psihologija komuniciranja i etika u odnosima s javnošću i medijima", a radni jezici konferencije su hrvatski i engleski. Program je podijeljen u pet sekcija: Odnosi s javnošću, Mediji, Sport, Studentska sekcija i Poster-prezentacije.

Ciljevi konferencije PR, Media & Sports Days University of Mostar su prezentirati, promovirati te analizirati i istražiti suvremene trendove u odnosima s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije, medija, menadžmenta i komunikacije u sportu, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara te ih poticati na stvaranje i prihvaćanje profesionalnih standarda i etičkih načela, kao i nagrađivati izvrsnost u navedenom komunikacijskom području.

Poziv za sudjelovanje može se pogledati na poveznici.