Languages

Obavijest o pokretanju C izbornih kolegijima

Obavijest o pokretanju C izbornih kolegija u ljetnom semestru ak.2019./2020. godine

Liste za prijavu na C izborni kolegij bile su oglašene na vratima ureda nositelja kolegija od 24. 2. do 6. 3. 2020. Kolegiji na koje se prijavilo 10 ili više kandidata se pokreću.

Studenti koji su se prijavili za neki od kolegija koji se zbog malog broja prijava neće pokrenuti trebaju slušati neki od kolegija koji se pokreće.

Popis C izbornih kolegija koji se pokreću u ljetnom semestru:

Preddiplomski studij

I. godina

Pedagoška komunikacija

Odgoj i obrazovanje u praksi

Multimedijska didaktika

Akademsko pismo

Teorija konflikata*

*kolegij se izvodi na Studiju socijalnog rada kao B izborni, i studenti drugih studija se mogu priključiti slušanju kolegija uz pristanak nositelja kolegija.

II. godina

Odgoj osobnosti

Likovne umjetnosti humanizma

Tehnike pisanja u novinarstvu*

*kolegij se izvodi na Studiju novinarstva i studenti drugih studija se mogu priključiti slušanju kolegija uz pristanak nositelja kolegija.

Za sad nema dovoljno potpisanih studenata za druge kolegije. Studenti koji imaju C kolegij predviđen po NPP, a nisu izvršili prijavu trebaju se javiti u Službu za nastavu, ured broj 37 ili prijavu poslati na e-mail: marijana.glavina@ff.sum.ba najkasnije do 15. ožujka 2020.

III. godina

Riječ i slika

Književnost i teatar

Interkulturalno razumijevanje

Diplomski studij

I. godina

Civilno društvo

Govorništvo*

Stvaranje i širenje osmanske kulture*

*kolegiji se izvodi na matičnim studijima kao B izborni, i studenti drugih studija se mogu priključiti slušanju kolegija uz pristanak nositelja kolegija.

II. godina

Sveti Franjo u umjetnosti

Filozofija ljudskih prava

Zajednički izborni kolegiji

Osnove kineskoga jezika 2

Osnove španjolskoga jezika 2

Početak nastave i raspored za C kolegije možete pratiti u rasporedu na web stranici fakulteta: https://ffmo.edupage.org/timetable/ i u obavijestima za zajedničke kolegije: https://ff.sum.ba/hr/obavijesti-novosti/zajednicki-kolegiji

Studenti koji nisu izvršili prijavu za C kolegije u vremenu predviđenom za to trebaju se javiti nositeljima pokrenutih kolegija. Obzirom da je na nekim kolegijima bio ograničen broj studenata koji ga mogu slušati, samo uz pristanak nositelja studenti se mogu priključiti.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: marijana.glavina@ff.sum.ba ili osobno u Službi za nastavu, ured broj 37.

STUDIJSKE GRUPE