Languages

Poveznica za pristup web konferenciji SUM Psyference

U organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Studija psihologije, Savjetovališta za studente i Udruge Mentalist, u razdoblju od 14. do 15. svibnja 2020. godine, održat će se prva virtualna konferencija o jačanju mentalnog zdravlja uslijed pandemije COVID-19 pod nazivom SUM PSYFERENCE: Snaga u mladima. Cilj konferencije je pružiti svim studentima Sveučilišta, kao i široj javnosti stručne informacijie o mentalnom zdravlju za vrijeme, ali i nakon krize uzrokovane pandemijom virusa COVID-19.

U želji da studenti psihologije dobiju priliku izložiti svoja znanja i vještine, studenti ustrojbene jedinice Sveučilišta odlučili su na ovaj način studentima drugih sveučilišnih studija te  široj javnosti predstaviti svoj rad.

Predavanja se očekuju o sljedećim temama: Kako održati motivaciju za samostalno učenje i pripremu ispita tijekom COVID-2019, Od zabrinutosti do depresije, Mama hoću li se ja razboljeti? – Kako djeci objasniti što se događa i kako se mogu zaštiti tijekom trajanja pandemije COVID-19, Kada dom postane radno mjesto - Mentalno zdravlje i rad na daljinu,  Psihološka potpora zdravstvenim djelatnicima tijekom pandemije COVID-19 i slično.

Online konferenciju će biti moguće pratiti s bilo kojeg uređaja koji ima vezu na Internet. Osim toga, sudionici konferencije će nakon završetka radionice imati mogućnost pristupa svim snimkama održanih predavanja.

Poveznica za pristup 2. danu konferencije:

https://meet.google.com/fzo-jseq-pxp

Studijske grupe