Languages

Ljetni ispitni rok - Studij arheologije

Poštovani studenti,

u ISSu je otvoren ljetni ispitni rok. Ljetni ispitni rok se sastoji od dva ispitna termina koja će ove godine biti održana u periodu od 15. lipnja do 18. srpnja 2020. god. 

Sve ispite koje planirate polagati dužni ste pravovremeno prijaviti u ISSu. Popis stvarnih termina ispita možete vidjeti na ovoj poveznici koja se redovito ažurira:

https://ff.sum.ba/hr/node/7760

Uz svaki ispitni termin imat ćete i napomenu o načinu održavanja ispita. Ukoliko niste u sustavu ISS, molim Vas da se osobno javite mailom profesoru kod kojeg planirate polagati ispit, da bi Vas imao u vidu te i Vama poslao poveznicu za pristup ispitu. Obavijest o pristupanju ispitu doći će Vam na e-mail adresu koju javite profesoru, odnosno s koje se Vi javite profesoru.

Preporuka je da svi studenti u Sumarumu imaju službene fakultetske studentske adrese, i da ih koriste za nastavu, ispite, i svu službenu prepisku s nastavnicima Studija.

Ukoliko budete imali nekih poteškoća oko prijave ispita u ISS, ili drugih nejasnoća, slobodno se javite mailom tajnici Studija arheologije (N.Č.).

Studijske grupe