Obavijest o prijavama za C izborne kolegije

OBAVIJEST O PRIJAVAMA ZA C IZBORNE KOLEGIJE

Prijave za zajedničke izborne kolegije (C kolegiji) u ljetnom semestru vršit će se od 18. do 22. veljače 2019. godine. Liste za potpis nalaze se na vratima ureda nositelja kolegija. Popis kolegija i brojevi ureda nalazi se na web stranici i oglasnoj ploči za zajedničke kolegije. Studenti se svojim potpisom prijavljuju na kolegije koji im se nude u predviđenom semestru po nastavnom planu studija. Nakon upisa ljetnog semestra, studenti te kolegije trebaju odabrati i u ISS-u.

Studenti koji se ne prijave u predviđenom tjednu, moći će se naknadno prijaviti na kolegij na kojem ostane slobodnih mjesta za upis, uz pristanak nositelja kolegija.

Da bi se pokrenuo neki C izborni kolegij potrebno je minimalno 10  prijavljenih studenata. Ukoliko se student prijavi na neki kolegij koji se zbog malog broja prijava neće pokrenuti, upisuje onaj kolegij koji se pokreće. Obavijest o pokrenutim kolegijima po semestrima bit će oglašena u prvom tjednu ljetnog semestra, kao i njihov raspored nastave.

Mole se studenti da vode računa o tome da u svakom semestru trebaju imati ukupno 30 ECTS-a, uključujući sve obvezne i izborne kolegije.

Za sve dodatne informacije i nejasnoće vezano uz zajedničke kolegije možete se obratiti u Službu za nastavu, ured broj 37.

 

STUDIJSKE GRUPE