Postupak prijava za C izborne kolegije u zimskom semestru ak. 2019./2020. godine

Prijave za zajedničke izborne kolegije (C kolegiji) vršit će se potpisivanjem na listu kolegija u prvom tjednu nastave, od 30. 9. do 4. 10. 2019. godine.

Liste za potpis će se nalaziti na vratima ureda nositelja kolegija ili Službe za nastavu. Popis kolegija i brojevi ureda oglašen je na web stranici fakulteta: https://ff.sum.ba/hr/node/13470

Studenti se svojim potpisom prijavljuju na neki od kolegija koji su im ponuđeni u predviđenom semestru po nastavnom planu studija. Nakon potpisa na listu, studenti te kolegije trebaju odabrati i u ISS-u.

Studenti koji se ne prijave u predviđenom tjednu, moći će se naknadno prijaviti na kolegij na kojem ostane slobodnih mjesta za upis, uz pristanak nositelja kolegija.

Da bi se pokrenuo neki C izborni kolegij potrebno je minimalno 10  prijavljenih studenata. Ukoliko se student prijavi na neki kolegij koji se zbog malog broja prijava neće pokrenuti, upisuje onaj kolegij koji se pokreće. Obavijest o pokrenutim kolegijima po semestrima bit će oglašena 7. listopada 2019. godine.

Za sve dodatne informacije i nejasnoće vezano uz zajedničke kolegije možete se obratiti u Službu za nastavu (ured broj 37)  ili na e-mail: marijana.glavina@ff.sum.ba.

 

STUDIJSKE GRUPE