Valencia_akademska razmjena

Dostavljamo informaciju o otvorenom natječaja za studentsku mobilnost za Sveučilište u Valenciji za akademsku godinu 2018./2019 . Odobrene su dvije stipendije za studentepreddiplomskih studija pa ljubazno molimo sve zainteresirane kandidate da do 7.5.2018. dostave sljedeću dokumentaciju na email rektorat-ms@sum.ba :

1.       CV (privitak)

2.       Aplikacijski obrazac (privitak)

3.       Motivacijsko pismo (na engleskom jeziku)

4.       Kopiju putovnice

5.       Prijepis ocjena (na engleskom jeziku)

Također molimo zainteresirane studente da na svom Fakultetu u međuvremenu dogovore s odgovornom osobom (ECTS koordinator, prodekan za nastavu ili međunarodnu suradnju) kako najbolje sastaviti  ugovor o učenju te uspostave kontakt s odgovarajućim fakultetom ili odijelom na Sveučilištu u Valenciji.

Više informacija o ponuđenim kolegijima na Sveučilištu u Valenciji može se pronaći na sljedećem linku  http://go.uv.es/nE3o8e3. Također, kolege iz Valencije su naglasila da se preporuča početno znanje španjolskog jezika pa se studentima preporuča ukoliko budu nominirani za ovo Sveučilište da svakako pohađaju satove španjolskog jezika prije odlaska u Valenciju. 

Nominirani studenti će biti u obvezi imati zdravstveno osiguranje tijekom boravka na razmjeni o čemu se može više informacija pronaći na sljedećem linkuhttp://go.uv.es/y1lp5C0.

Više informacija o samom natječaju se može pronaći u privitku emaila, a za sve dodatne nejasnoće vezane za ovaj natječaj naš Ured stoji na raspolaganju.

 

Marija Nakić 

Ured za međunarodnu suradnju I International Relations Office I Sveučilište u Mostaru I University of Mostar I Trg hrvatskih velikana 1 I 88000 Mostar I BiH I +387 36 446 348 I rektorat-ms@sum.ba marija.nakic@sum.ba

 

Studijske grupe